Communicatie

Advies & Contentontwikkeling

Communicatie is de basis van ieder succesvol bedrijf. De markt moet weten wat u te bieden heeft en uw klanten moeten bevestigd worden in hun keuze voor u. Kortom: u moet uw verhaal vertellen. Dat doet u in ieder (verkoop)gesprek al en bij ieder kopje koffie dat u met een klant drinkt. Steeds vertelt u een geactualiseerde versie van uw pitch.

Ook online moet u uw verhaal blijven actualiseren. Via uw site, in blogs en in voor u relevante fora en via social media. Als u dat (letterlijk) met beleid doet, pakken zoekmachines als Google maar ook klanten, medewerkers, sollicitanten etc. dat op. U wordt steeds makkelijker vindbaar op het web en uw boodschap krijgt status.

Linkin’Pin helpt u met het bedenken van effectieve strategieën en het creëren van goede content. Dat is makkelijker dan u denkt want u bent immers zelf specialist in uw vak. U barst van de informatie die interessant is voor klanten en prospects. Het is de kunst die informatie met beleid te presenteren via de best passende media. Linkin’Pin en de specialisten waarmee wij samenwerken beheersen dat als geen ander.